Overslaan naar inhoud

Stofferen


 

Bij Signatuur Wonen kunt u terecht voor stoffering van uw vloeren en trappen, maar ook voor raambekleding en zonwering. Dat maakt uw huis écht af.

Onze specialisten werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een mooi resultaat waarvan u lang kunt genieten!

Gordijnen en zonwering

Gordijnen en zonwering voegen als sfeer en persoonlijkheid toe aan uw interieur. Door ons ruime assortiment is er altijd iets te vinden dat precies bij uw huis en uw woonwensen aansluit. Wilt u veel lichtinval of juist volledig verduisteren? Een open blik naar buiten of juist meer privacy? Of misschien juist een combinatie hiervan? De mogelijkheden zijn eindeloos; we denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw woning. 

Trapbekleding en traprenovatie

Maak van uw trap een eye-catcher! Ook voor de afwerking van uw trap kunt u bij ons terecht. Door uw trap te bekleden met het door u gekozen materiaal, past de trap helemaal in het interieur. En, niet onbelangrijk, door het juiste materiaal te kiezen voor trapbekleding voorkomt u ook vervelende uitglijders!

signatuur-stoffeerwerk

Vloeren

Een goede vloer is de basis van uw huis. De ideale vloer is voor iedereen anders en welke vloer het beste bij uw woning past, hangt af van meerdere factoren en natuurlijk vooral van uw wensen. In onze winkel vindt u een groot assortiment aan tapijt, laminaat, PVC, marmoleum en vinyl, die onze specialisten graag voor u leggen in uw woning. Na het leggen van de vloer werken wij deze strak af met een door u gekozen plint. Twijfelt u over welke vloer het beste bij u past? Wij denken graag met u mee; u bent van harte welkom in onze winkel!

Waarom een stoffeerder van Signatuur?

  • Eerlijke en open werkwijze;
  • Persoonlijk advies in materiaal- en kleurkeuze;
  • Ruim 15 jaar ervaring; 
  • Duidelijke prijsafspraken en geen onverwachte kosten achteraf.

Op zoek naar een totaaloplossing?

Signatuur Wonen is méér dan alleen een stoffeerder in Sleeuwijk. Wij bieden een totaaloplossing en kunnen u, als u dat wilt, volledig ontzorgen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor al uw behang- en schilderwerk. Door verschillende projecten bij Signatuur Wonen onder te brengen bent u ervan verzekerd dat uw project vlot verloopt, doordat werkzaamheden optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd. Omdat u maar één aanspreekpunt heeft, verloopt ook de communicatie altijd gemakkelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en/of een offerte! Of plan hieronder een afspraak in om langs te komen bij Signatuur of wij komen bij u langs! 

"Prettig geholpen en een aantal goede adviezen gekregen."
Arie de Ruijter (via Google reviews)
"Prima zaak, goed advies, eerlijkheid. Goed behangwerk geleverd, was zeer bewerkelijk. Hard werkende eigenaar."
Jan Aanen (via Google reviews)
"Goed advies, meedenkend en pracht kwaliteit geleverd."
Linda Van Oort (via Google reviews)

Kom naar onze
winkel
of neem contact op


Op afspraak komen we ook
graag bij u langs!


Offerte
voor stofferen aanvragen