Overslaan naar inhoud

Behanger Sleeuwijk


 

Geen tijd, weinig ervaring of simpelweg twee linkerhanden? En bent u op zoek naar een behangservice in Sleeuwijk en omgeving? Bij Signatuur kunt u een behanger inhuren met ruim vijftien jaar ervaring met het naadloos en strak plakken van divers behangwerk.

Goed om te weten: bij Signatuur Wonen kunt u ook terecht voor een totaaloplossing. Door verschillende projecten bij ons onder te brengen zijn de werkzaamheden altijd perfect op elkaar afgestemd en heeft u maar één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk!


Soorten behang

Met een mooi behang voegt u echt iets toe aan uw interieur. Behang laat uw interieur spreken! Door de vele toepassingsmogelijkheden kunt u eindeloos combineren. Behang kan kamerbreed worden aangebracht, maar u kunt ook spelen met bijvoorbeeld stroken of banen behang. Signatuur Wonen heeft een complete behangcollectie van verschillende merken, in hoge kwaliteit. U kunt kiezen voor de laatste trends of juist voor tijdloos en klassiek. Bent u op zoek naar iets bijzonders? Kijk dan eens naar textielbehang van Dutch Walltextile. Dit luxe wandtextiel is bekleed met velours, zijde, ribfluweel of suède.

Met zoveel opties is het soms moeilijk om een keuze te maken. We helpen u daar graag bij! Wij weten als geen ander welk behang in uw interieur past en zoeken samen met u naar een behang dat helemaal aansluit bij uw wensen.

Werkwijze

Een goede behangservice met strak behang begint natuurlijk bij een goede ondergrond. We komen graag bij u langs om de muur te inspecteren. Daarvoor is het belangrijk dat deze kaal is. Dat kunt u zelf doen, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen.

Heeft de muur gaatjes en andere kleine oneffenheden? Geen probleem. We maken deze kosteloos mooi glad en behangklaar. Als de muur in slechte conditie is en veel grotere gaten en/of scheuren bevat kan het noodzakelijk zijn om de muur eerst te stucen. 

Renovlies behang

De mogelijkheden met behang zijn eindeloos. Zo kan behang ook worden gebruikt om egale muren te creëren. Hiervoor werken wij veel met renovliesbehang: een goed alternatief voor duur stucwerk en ideaal voor nieuwbouwwoningen. Vooral in de eerste vijf jaar ‘werkt’ het huis nog, waardoor gemakkelijk scheuren en oneffenheden in stucwerk ontstaan. Renovlies behang verkleint de kans op scheuren en oneffenheden en zorgt voor een naadloze afwerking.

Wilt u uw muur laten behangen met renovlies behang? Dan verzorgen wij het gehele proces voor u. We schuren de betreffende wanden, brengen het voorstrijkmiddel aan en brengen renovlies behang aan. Naden worden beoordeeld en afgekit. Vervolgens wordt de wand gesaust in de kleur die u wenst.

Ook kunt u bij Signatuur Wonen terecht voor een grote collectie glasweefsels en decorvlies. Uiteraard schilderen we het aangebrachte glasvezel en renovlies behang in een door u gekozen kleur.

 

Binnenverfwerk-Signatuur-

Kosten

Bij Signatuur Wonen kunt u rekenen op een heldere, eerlijke prijs. Als u gebruik wilt maken van één of meerdere diensten spreken we van tevoren een vaste prijs af. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De kosten voor het laten behangen zijn afhankelijk van het type behang.

 

 

 

 

Waarom een behanger van Signatuur?

  • Eerlijke en open werkwijze;
  • Persoonlijk advies voor behang- en kleurkeuze;
  • Kleine oneffenheden in de muur worden kosteloos opgelost;
  • Behang- en schildersbedrijf met vijftien jaar ervaring;
  • Geen onverwachte kosten en duidelijke prijsafspraken.

Op zoek naar een totaaloplossing?

Signatuur Wonen is méér dan alleen een behangersbedrijf in Sleeuwijk. Wij bieden een totaaloplossing en kunnen u, als u dat wilt, volledig ontzorgen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor houtrotreparatie, het zetten van glas, schilderen, timmerwerkzaamheden en stofferen. Door verschillende projecten bij Signatuur Wonen onder te brengen bent u ervan verzekerd dat uw project vlot verloopt, doordat werkzaamheden optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd. Omdat u maar één aanspreekpunt heeft, verloopt ook de communicatie altijd gemakkelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en/of een offerte! Of plan hieronder een afspraak in om langs te komen bij Signatuur of wij komen bij u langs! 

 

 

Deze behangprojecten hebben we onlangs opgeleverd

"Prettig geholpen en een aantal goede adviezen gekregen."
Arie de Ruijter (via Google reviews)
"Prima zaak, goed advies, eerlijkheid. Goed behangwerk geleverd, was zeer bewerkelijk. Hard werkende eigenaar."
Jan Aanen (via Google reviews)
"Goed advies, meedenkend en pracht kwaliteit geleverd."
Linda Van Oort (via Google reviews)

Kom naar onze
winkel
of neem contact op


Op afspraak komen we ook
graag bij u langs!


Offerte
voor behangwerk aanvragen