Skip to content

Behanger GorinchemGeen tijd, weinig ervaring of simpelweg twee linkerhanden? En bent u op zoek naar een behanger in Gorinchem? Bij Signatuur kunt u een behanger inhuren met ruim vijftien jaar ervaring met het naadloos en strak plakken van divers behangwerk.

Werkwijze

Bij Signatuur zijn we gericht op het leveren van vakwerk. Daarom komen we graag bij u langs om de muren te bekijken. Om de conditie te bepalen, is het belangrijk dat de muur kaal is.De specialist van Signatuur kan dit voor u doen, maar u mag het natuurlijk ook zelf doen.

Bevat de muur kleine gaatjes en andere kleine oneffenheden? Geen probleem, we maken het oppervlakte kosteloos mooi glad. Wanneer de muur er slecht aan toe is dan is noodzaak om de muur eerst te stucen.

Kosten

We vinden het belangrijk om open en eerlijk te zijn over de kosten. Daarom spreken we altijd van tevoren een vaste prijs af zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De kosten voor het behangen zijn afhankelijk van het type behang. Bij glasvezel- en renovlies behang wordt de prijs bijvoorbeeld berekend per vierkante meter.

Soorten behang

Bent u op zoek naar sfeervol behang aan de muur? Tegenwoordig kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten. Bij Signatuur hebben we een complete behangcollectie van prachtige kwaliteit. We adviseren u graag welk type behang het beste bij uw wensen past.

Op zoek naar iets bijzonders? Kies voor textielbehang van Dutch Walltextile. Dit behangpapier staat bekend als luxe wandtextiel en is bekleed met velours, zijde, ribfluweel en suède.

Binnenverfwerk-Signatuur-

Renovlies behang

Daarnaast werken we veel met renovliesbehang: een goed alternatief voor duur stucwerk en ideaal voor nieuwbouwwoningen. Het verkleint de kans op scheuren en oneffenheden en zorgt voor een naadloze afwerking.

Uw Signatuur behanger schuurt de betreffende wanden, brengt het voorstrijkmiddel aan en voorziet het oppervlakte met het renovlies behang. De naden worden bekeken en afgekit. Vervolgens wordt de wand gesaust in een gewenste kleur.

Ook kunt u bij Signatuur terecht voor een diverse collectie glasweefsels en decorvlies. Uiteraard schilderen we de aangebrachte glasvezel en renovlies behang in een door u gekozen kleur.

Waarom een behanger van Signatuur?

  • Eerlijke en open werkwijze;
  • Persoonlijk advies voor behang- en kleurkeuze;
  • Kleine oneffenheden in de muur worden kosteloos opgelost;
  • Vijftien jaar ervaring;
  • Geen onverwachte kosten en duidelijke prijsafspraken.

Op zoek naar een totaaloplossing?

Signatuur Wonen is meer dan alleen een behanger in Gorinchem. Naast het behangwerk kun je namelijk ook bij ons terecht voor houtrotreparatie, het zetten van glas, schilderen, timmerwerkzaamheden en stofferen.

Deze behangprojecten hebben we onlangs opgeleverd

"Prettig geholpen en een aantal goede adviezen gekregen."
Arie de Ruijter (via Google reviews)
"Prima zaak, goed advies, eerlijkheid. Goed behangwerk geleverd, was zeer bewerkelijk. Hard werkende eigenaar."
Jan Aanen (via Google reviews)
"Goed advies, meedenkend en pracht kwaliteit geleverd."
Linda Van Oort (via Google reviews)

Kom naar onze
winkel
of neem contact op


Op afspraak komen we ook
graag bij u langs!


Offerte
voor behangwerk aanvragen