Skip to content

Behang


Maak uw ruimte extra mooi met behang. Bij Signatuur hebben we een originele, complete behangcollectie van gedegen kwaliteit. Elk jaar brengen wij een bezoek aan de fabriek die sinds 1861 behang produceert. Daar stellen we met ontwerpers een fantastische collectie samen.
Bent u op zoek naar landelijk, industrieel, modern, botanisch of kinderbehang? Met het behang van Signatuur kunt u verschillende sferen creëren in huis.

Behangboeken
Naast onze Signatuur collectie hebben wij 300 behangboeken ter beschikking van diverse merken. Denk aan: BN, Eijffinger, Noordwand, Casadeco, Caselio en exclusieve merken als Zoffany, Harlequin, Sanderson, Anthology, Cole & Son en Casamance.

Dutch Wall Textiles 
Signatuur is dealer van Dutch Walltextile: dit bijzondere behangpapier is bekleed met (rib)fluweel, suède en ruwe zijde. Exclusief, origineel en geluiddempend textiel voor op de wand met een zacht en elegant resultaat.

Renovlies- en glasweefselbehang
Bent u op zoek naar een alternatief voor duur stucwerk? Bij Signatuur kunt u terecht voor renovliesbehang en een enorme collectie glasweefsels en decorvlies. Deze behangsoorten zijn ideaal voor nieuwbouwwoningen.

Wilt u persoonlijk advies voor uw behangkeuze? Signatuur helpt u graag. Maak hier een afspraak en kom langs in onze winkel of neem contact met ons op.