Overslaan naar inhoud

Behang


Signatuur behang 

Geef uw kamer een nieuwe uitstraling met behang. Bij Signatuur hebben we een originele, complete behangcollectie van goed kwaliteit. Elk jaar brengen wij een bezoek aan de fabriek die sinds 1861 behang produceert. Daar stellen we met ontwerpers een fantastische collectie samen. Bent u op zoek naar landelijk, industrieel, modern, botanisch of kinderbehang? Met het behang dat wij bieden kunt u verschillende sferen creëren in huis.

 

Behangboeken Signatuur Wonen

Bij Signatuur Wonen hebben wij een verzameling van maar liefst 300 behangboeken van diverse merken. Onze selectie omvat bekende merken zoals BN Walls, Eijffinger, Noordwand, Casadeco en Caselio, die bekend staan om hun kwaliteit en veelzijdige ontwerpen. Daarnaast bieden we ook exclusieve merken aan zoals Zoffany, Harlequin, Sanderson, Anthology, Cole & Son en Casamance, die stuk voor stuk unieke en verfijnde behangontwerpen presenteren. 

Daarnaast is Signatuur Wonen ook dealer van Dutch Walltextile. Dit behangpapier is bekleed met luxueuze materialen zoals (rib)fluweel, suède en ruwe zijde. Exclusief, origineel en geluiddempend textiel voor op de wand met een zacht en elegant resultaat.

 

Renovlies- en glasweefselbehang Sleeuwwijk

Bent u op zoek naar een voordelig en duurzaam alternatief voor stucwerk? Bij Signatuur kunt u terecht voor renovliesbehang en een uitgebreide collectie aan glasweefsels en decorvlies. Dit behangsoort biedt veel voordelen, zowel voor hoe je huis eruit ziet als voor praktische zaken. Deze behangsoorten zijn duurzaam, bieden een strakke afwerking en kunnen kleine scheuren en oneffenheden in de muur makkelijk verbergen. Daarnaast gaat het aanbrengen van renovlies- en glasweefselbehang sneller dan traditioneel stucwerk. Ook zijn deze behangsoorten voordeliger in aanschaf en installatie. Hierdoor is dit behang een ideale keuze voor nieuwbouwwoningen.

 

Advies behangkeuze omgeving Gorinchem

Wilt u uw muur laten behangen met een van onze behangsoorten? Bij Signatuur staan we klaar om dat voor u te doen! Een gladde muur is de basis voor een perfect behangresultaat. We komen graag bij u langs om de muur te inspecteren. Daarvoor is het belangrijk dat deze kaal is. U kunt dit zelf doen, maar als u dat wenst, kunnen wij deze voorbereiding ook voor u verzorgen.
Als de muur kleine gaatjes en andere kleine oneffenheden heeft, maken we deze kosteloos voor u glad en behangklaar. Wanneer de muur in een slechte staat verkeert en grote gaten of scheuren vertoont, kan het nodig zijn om deze eerst te laten stucen. Wij adviseren u graag over de beste aanpak om ervoor te zorgen dat uw muur in optimale conditie is voordat we beginnen met behangen.

Wilt u persoonlijk advies voor uw behangkeuze? Signatuur helpt u graag. Maak een afspraak en kom langs op onze locatie of neem contact met ons op.