Skip to content

Vloeren


Een mooie vloer is bepalend en geeft de juiste uitstraling aan uw huis. Tegelijkertijd krijgt een vloer veel te verduren en moet het daarom slijtvast en makkelijk te onderhouden zijn. Bij Signatuur hebben we een ervaring met een breed assortiment aan vloeren, denk aan:

  • laminaat
  • tapijt
  • PVC
  • marmoleum
  • vinyl

Breed vloerenassortiment
Bij Signatuur vinden we dat we krachten moeten bundelen zodat wij u op de beste manier kunnen helpen met het kiezen en professioneel leggen van een vloer. In onze showroom in Sleeuwijk kunt u op uw gemak het brede en prachtige assortiment aan vloeren bekijken. Onze stoffeerder zorgt ervoor dat de gekozen vloer op een strakke en professionele manier wordt gelegd.

Maak uw ruimte kloppend met afgestemde wanden en vloeren. Wij helpen u graag met het schilderen en behangen van uw wand én het verzorgen van prachtige deuren, zonwering, gordijnen en andere raambekleding.

Plinten
Vaak worden plinten vergeten terwijl deze juist de vloer afmaken. Een plint zorgt namelijk voor een mooie overgang tussen uw vloer en wand. Bij Signatuur hebben we diverse soorten plinten, bijvoorbeeld van MDF of hardhout. Met de plinten van het merk Orac bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Bent u op zoek naar een vloer? Of wilt u persoonlijk advies voor uw vloer- en plintkeuze? Signatuur helpt u graag. Maak hier een afspraak en kom langs in onze winkel of neem contact met ons op.