Overslaan naar inhoud

Vloeren


Signatuur vloeren 

Bij Signatuur Wonen begrijpen we dat uw vloer niet alleen de basis van uw interieur vormt. Een vloer moet bestand zijn tegen dagelijkse belasting en makkelijk te onderhouden zijn. Daarom hebben we bij Signatuur een breed assortiment aan vloeren, denk aan:

Laminaat: Laminaatvloeren zijn duurzaam, hebben lage onderhoudsvereisten en zijn betaalbaar.
Tapijt: Tapijt voegt een knusse en warme sfeer toe aan uw huis. Tapijt is gemaakt van zachte vloerbedekking, met extra comfort en geluidsabsorptie als voordelen.
PVC: PVC-vloeren zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Deze vloeren zijn bestand tegen water en zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers.
Marmoleum: Marmoleum is een milieuvriendelijke keuze vanwege zijn natuurlijke en biologisch afbreekbare samenstelling.
Vynil: Vinylvloeren zijn betaalbaar, duurzaam en zeer eenvoudig te reinigen. Ideaal voor drukke huishoudens en bedrijfspanden

 

Breed vloerenassortiment Sleeuwijk

Bij Signatuur bundelen we graag onze krachten om u de beste hulp te bieden bij het selecteren en vakkundig leggen van uw vloer. In onze showroom in Sleeuwijk kunt u op uw gemak ons uitgebreide assortiment vloeren bekijken. Onze vloerlegger zorgt ervoor dat de door u gekozen vloer op een professionele en strakke manier wordt gelegd.

Wilt u uw ruimte compleet maken met afgestemde wanden en vloeren? Bij Signatuur helpen we u graag met het schilderen en behangen van uw muren, evenals het verzorgen van deuren, zonwering, gordijnen en andere raambekleding. Als u op zoek bent naar een complete inrichtingsoplossing, staan wij voor u klaar om te assisteren.


Plinten omgeving Gorinchem

Vaak worden plinten vergeten tijdens de verbouwing, terwijl plinten juist de vloer afmaken. Een plint zorgt namelijk voor een mooie overgang tussen de vloer en de wand. Bij Signatuur hebben we diverse soorten plinten, bijvoorbeeld van MDF of hardhout. Met de plinten van het merk Orac bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.


Vloeradvies Sleeuwwijk

Wilt u de juiste vloer vinden die aansluit bij uw behoeften en stijl? Of heeft u persoonlijk advies nodig over vloer- en plintkeuzes? Signatuur staat voor u klaar. Maak een afspraak en kom langs op onze locatie of neem contact met ons op. We helpen u graag om de perfecte vloer voor uw huis te kiezen en verzorgen uw gehele vloerproject van begin tot eind.