Overslaan naar inhoud

Duurzame schilder Sleeuwijk


Of u nu kiest voor dezelfde kleur of juist iets heel anders; het vernieuwen van schilderwerk geeft direct een fris gevoel. Door een duurzame verfspecialist van Signatuur Wonen in te huren voor uw binnen- en buitenschilderwerk bent u verzekerd van een betaalbaar, duurzaam en strak eindresultaat.

Doordat wij uitsluitend werken met duurzame materialen van hoge kwaliteit kunt u lang van uw schilderwerk genieten.

Signatuur: Uw leverancier in (duurzame) verf

Ontdek onze verfspeciaalzaak met daarin een uitgebreide verfcollectie die niet alleen hoogwaardige kwaliteit biedt, maar ook milieuvriendelijk is. Bij Signatuur hebben we met zorg een milieuvriendelijke verfcollectie samengesteld van onder andere het merk Copperant. 

Of u nu een ervaren schilder bent of een enthousiaste doe-het-zelver, onze duurzame verf staat voor kwaliteit en een mooi eindresultaat. Op zoek naar de juiste kleur voor uw duurzame verf? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Binnenschilder Sleeuwijk

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan verfsoorten. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat we ons kunnen voorstellen dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Daar helpen wij u graag bij! We zijn op de hoogte van de laatste trends op interieurgebied en door onze jarenlange ervaring weten we precies de juiste combinaties te maken om van uw huis een echt ‘thuis’ te maken. 

Signatuur Wonen heeft een oplossing voor iedere schilderklus in uw interieur. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

  • Voorstrijken en schilderen van plafonds en muren
  • Lak en beitswerk van kozijnen en meubels
  • Schilderen van plinten
  • Schilderen van trappen
  • Schilderwerk op maat

Heeft u er al eens over nagedacht om uw binnen schilderwerk te combineren met behang? Behang kan een bijzonder mooie toevoeging zijn op uw interieur. Signatuur Wonen is niet alleen een uitgebreide verfwinkel in Sleeuwijk; ook voor een groot assortiment aan behang, van klassiek en eenvoudig tot trendy en opvallend, kunt u bij ons terecht. We laten u graag de mogelijkheden zien op afspraak in onze winkel!

Benieuwd naar de kwaliteit die wij leveren? Bekijk onze projecten.

Binnenverfwerk-Signatuur-

Buitenschilder Sleeuwijk

Buitenschilderwerk is niet alleen decoratief, maar verhoogt ook levensduur van uw huis. Daarom is het extra belangrijk dat dit goed en regelmatig gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen of behandelen van houtrot

 Signatuur Wonen helpt u graag bij al uw buiten schilderwerk. Denk hierbij aan het schilderen van buitenmuren, lak-/ en beitswerk van kozijnen, schilderen van rolluiken, maar ook van bijvoorbeeld uw tuinmeubels!

Voor dit schilderwerk gebruiken wij verf van zeer hoge kwaliteit die speciaal geschikt is voor diverse weersomstandigheden en milieuvriendelijk is. 

Waarom een schilder van Signatuur?

  • Eerlijke en open werkwijze;
  • Persoonlijk advies voor verf- en kleurkeuze;
  • Vijftien jaar ervaring;
  • Geen onverwachte kosten en duidelijke prijsafspraken.

Signatuur wonen: Schilderwerk Sleeuwijk op maat

Signatuur Wonen gaat geen uitdaging uit de weg als het gaat om schilderwerk in Sleeuwijk en omgeving. Wij schilderen meer dan alleen muren en plafonds. Heeft u een (complexe) schilderklus? Vraag gerust naar de mogelijkheden in onze winkel of neem contact met ons op.

U kunt ook direct eenvoudig een offerte aanvragen. Indien onze vakman meer informatie nodig heeft, neemt hij telefonisch contact met u op. Na de offerte plannen we gezamenlijk een afspraak in. De prijs van de offerte is definitief, zo voorkomen we onverwachte kosten, en u betaalt pas ná de uitvoering van de klus.

Op zoek naar een totaaloplossing?

Signatuur Wonen is veel meer dan alleen een schildersbedrijf in Sleeuwijk. Naast het schilderwerk voor binnen en buiten kunt u ook bij ons terecht voor houtrot reparaties, het zetten van glas en timmerwerkzaamheden. Ook voor uw interieur bieden wij diverse diensten aan, zoals bijvoorbeeld behangen en stofferen. Het onderbrengen van meerdere projecten bij de specialisten van Signatuur Wonen heeft veel voordelen; zo kunnen de werkzaamheden perfect op elkaar worden afgestemd. Doordat u één aanspreekpunt heeft, is de communicatie altijd gemakkelijk en duidelijk. Wilt u meer weten? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op! Of plan hieronder een afspraak in om langs te komen bij Signatuur of wij komen bij u langs! 

"Prettig geholpen en een aantal goede adviezen gekregen."
Arie de Ruijter (via Google reviews)
"Prima zaak, goed advies, eerlijkheid. Goed behangwerk geleverd, was zeer bewerkelijk. Hard werkende eigenaar."
Jan Aanen (via Google reviews)
"Goed advies, meedenkend en pracht kwaliteit geleverd."
Linda Van Oort (via Google reviews)

Kom naar onze
winkel
of neem contact op


Op afspraak komen we ook
graag bij u langs!


Offerte
voor schilderwerk aanvragen