Overslaan naar inhoud

Zonwering


Signatuur zonwering

Bij Signatuur Wonen kiest u voor verschillende zonweringen op maat. Wij bieden u de mogelijkheid om uw huis op een doordachte en stijlvolle manier te beschermen tegen fel zonlicht en tegelijkertijd te zorgen voor privacy. 

Met ons uitgebreide assortiment is er altijd een passende zonweringsoplossing te vinden die perfect aansluit bij uw huis en uw specifieke woonwensen. Wilt u veel lichtinval of juist volledig verduisteren? Een open blik naar buiten of juist meer privacy? Of misschien juist een combinatie hiervan? De mogelijkheden zijn eindeloos; we denken graag met u mee over de juiste zonwering voor uw woning.

Zonweringcollectie omgeving Gorinchem

In de Signatuur zonweringcollectie zijn diverse producten opgenomen met verschillende bedieningssoorten, denk aan: 

Jaloezieën

Jaloezieën zijn horizontale lamellen, meestal van hout, aluminium of kunststof, die aan elkaar zijn bevestigd. Ze kunnen worden gekanteld om makkelijk de lichtinval en privacy te regelen. Jaloezieën zijn een populaire keuze vanwege hun strakke uitstraling en veelzijdigheid, geschikt voor diverse interieurstijlen en ruimtes.

Rolgordijnen

Rolgordijnen bestaan doorgaans uit polyester, katoen, of andere textielmaterialen. De stof wordt opgerold om een metalen buis bovenaan het raam en kan eenvoudig omhoog en omlaag worden getrokken om het licht te blokkeren of toe te laten. Voor rolgordijnen kunt u kiezen uit een ruim assortiment stof, van transparant tot volledig verduisterend. Ze bieden eenvoudige lichtregeling en privacy. Rolgordijnen zijn in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn gemaakt van een gevouwen stof, die lijkt op een harmonica wanneer deze wordt uitgevouwen. Deze gordijnen kunnen eenvoudig worden opgetrokken of neergelaten om de hoeveelheid lichtinval aan te passen, waardoor ze zowel praktisch als decoratief zijn. Als u voor een 'top down bottom up' systeem gaat, kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om ze in het midden van het raam te hangen.

Dupli’s

Dupli's zijn raamdecoraties vergelijkbaar met plisségordijnen, maar ze onderscheiden zich door hun dubbele laag stof, wat extra isolatie biedt. Deze dubbele laag stof helpt de temperatuur in uw huis te reguleren, waardoor het warmer blijft in de winter en koeler in de zomer. Dupli's kunnen gemakkelijk worden opgetrokken of neergelaten, waardoor ze geschikt zijn voor het aanpassen van lichtinval en privacy.

Duorolgordijnen

Duorolgordijnen, ook wel bekend als dag-en-nacht gordijnen, combineren transparante en ondoorzichtige stroken stof in één raamdecoratie. Hierdoor kunt u eenvoudig schakelen tussen lichtinval en privacy. Door de afwisseling van de lagen kunt u de juiste balans vinden tussen het binnenlaten van natuurlijk licht en het behouden van privacy.

Shutters

Shutters zijn raambekleding gemaakt van houten panelen met horizontale lamellen die de hele raamopening bedekken. De houten lamellen kunnen worden aangepast om licht binnen te laten of buiten te sluiten. Shutters zijn een goede optie voor huishoudens met kinderen, omdat er geen koorden of andere losse onderdelen aan hangen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen lijken op rolgordijnen. Maar bij deze raambekleding wordt de stof niet gerold, maar gevouwen bij het optrekken en neerlaten van het gordijn. Voor vouwgordijnen zijn er verschillende soorten stof verkrijgbaar, van licht doorlatend tot verduisterend. Met deze gordijnen kunt u het gordijn op elke hoogte van het raam zetten, zo kunt u makkelijk de lichtinval bepalen. U herkent een vouwgordijn aan de horizontale plooien in de stof.

Dakraamrolgordijnen

Dakraamrolgordijnen zijn speciaal ontworpen voor dakramen. Deze gordijnen bieden vaak volledige verduistering, wat ook weer voor privacy zorgt. Dakraamrolgordijnen dienen niet alleen als verduistering, maar ze dragen ook bij aan het koel houden van uw kamer tijdens de warme zomermaanden.

Screens

Screens zijn moderne zonweringsoplossingen die aan de buitenkant van uw raam worden geplaatst. Dit bestaat uit een speciale stof dat zonlicht en warmte tegenhoudt, terwijl u toch vanuit binnen naar buiten kunt kijken. Screens zijn ideaal voor het creëren van een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.

Advies zonwering keuze Sleeuwijk

Bent u op zoek naar een specifieke zonwering? Of wilt u persoonlijk en deskundig advies? Signatuur helpt u graag. Maak een afspraak en kom langs op locatie. Daar kunt u zien wat een product precies inhoudt en geven we u advies wat het beste bij de desbetreffende ruimte past. Ons zonweringassortiment bestaat uit diverse kleuren en modellen en wordt op maat gemaakt.

Meer weten? Neem contact met ons op.