Overslaan naar inhoud

Vakwerk
door onze
Specialisten


De specialisten van Signatuur verzorgen met veel plezier uw klus van A tot Z.
Behangen, schilderen, stofferen, timmeren en nog veel meer werk in en aan uw woning.
Wij zetten onze handtekening eronder.


Duurzame schilder en behanger met duurzame producten

Wij zijn dé duurzame schilder en behanger. Bij ons staat duurzaamheid centraal en dat laten we zien door het gebruik van milieuvriendelijke producten. Eén van onze belangrijkste partners op dit gebied is Copperant, een merk dat bekend staat om zijn groene verfoplossingen. Als één van de groene schilders in Nederland, zijn we trots om te werken met de hoogwaardige, duurzame verven van Copperant.

Duurzame verf van Copperant

Copperant biedt een totaalpakket verf voor iedere schildersklus. Het assortiment omvat biobased muurverven, lakverven en beitsen, evenals een mineraal muurverf op basis van natuurlijke grondstoffen. 

Waarom kiezen voor een duurzame schilder?

Wij kiezen bewust voor duurzame verf en dat is niet zonder reden. Duurzame verf draagt bij aan een gezondere leefomgeving en een betere toekomst. De verven van Copperant voldoen aan strenge eisen op het gebied van milieu en kwaliteit. Ze zijn getest door externe experts en hebben het EU Ecolabel ontvangen. Bovendien hebben de Copperant Pura en Minérale verven het A+ label, wat staat voor minimale uitstoot in de leefomgeving.

Onze diensten

Bij Signatuur bieden we een breed scala aan diensten, van schilderen en behangen tot het stofferen van onder andere stoelen. Met onze expertise en de duurzame producten garanderen we een prachtig en milieuvriendelijk resultaat voor uw woning of bedrijfspand. Wij geloven dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan en streven ernaar om elke klus zo milieubewust aan te pakken. 

Kom naar onze
winkel
of neem contact op


Op afspraak komen we ook
graag bij u langs!

Signatuur Wonen
De Hoogjens 59-3
4254 XV, Sleeuwijk

Telefoon: 
0183 510 404.
E-mail: info@signatuurwonen.nl
BTW nummer: NL853630847B01

Openingstijden

 
Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 20:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten