Home > Diensten > Stofferen

StofferenMaak uw ruimte af met een mooie vloer- of trapstoffering. Met het stoffeerwerk van Signatuur verhoogt u uw woon- en leefgenot.

Onder ‘stoffering’ valt alle vloerbedekking die niet wordt gesmeerd of gegoten. Signatuur verzorgt de meest toegepaste stofferingen zoals tapijt, laminaat, PVC, marmoleum en vinyl op zowel uw vloer als trap. Het stoffeerwerk wordt strak afgewerkt met een door u gekozen plint.

Daarnaast voorzien de specialisten van Signatuur uw ramen van gordijnen of zonwering. Deze worden vakkundig gemeten en gemonteerd. Onze collectie bestaat uit een diversiteit van kleuren en kwaliteit waarmee wij u van dienst zijn.

Vraag vrijblijvende een offerte aan voor al uw stoffeerwerk.

Andere diensten van Signatuur

25% korting op muurverf

Bekijk al onze muurverven online of kom langs in de winkel!

Wij zijn open!

Onze winkel is weer open! Bij ons krijgt u alle tijd en persoonlijke begeleiding van een winkelmedewerker die u kan voorzien van advies op maat. Om u te bedanken voor uw bezoek, geven wij een leuke goodiebag mee en 10% korting op alle raamdecoratie!

  • Dinsdag t/m zaterdag: 09:00 - 17:00 uur.
  • Zondag: gesloten.

Daarnaast kunnen wij u helpen voor vragen en advies aan huis bij grotere projecten als schilderklussen, deuren, gordijnen, vloeren etc.