Home > Diensten > Schilderen

SchilderenSchilder Gorinchem

Schilderen is een vak apart en het wordt dan ook steeds vaker uitbesteed. De verfspecialisten van Signatuur Wonen in Gorinchem zijn goede en betrouwbare schilders, die ieder project tot in de perfectie uitvoeren. Je huis laten schilderen duur? Dat hoeft niet! Bij Signatuur bieden wij namelijk betaalbaar en vakkundig schilderwerk aan. Daarnaast heb je zelf geen omkijken naar het kopen van materialen. Onze vakman ontzorgt je volledig en zorgt daarbij voor materialen van uitstekende kwaliteit, waardoor je lang van het schilderwerk zult genieten. Schilder Gorinchem? Kies voor Signatuur!

Schilderwerk GorinchemSchilder GorinchemSchilderwerk GorinchemSlaapkamer behang Gorinchem

Binnenschilder Gorinchem

Het schilderwerk in je huis vernieuwen geeft direct een fris gevoel, maar het is ook veel werk. De vakmannen van Signatuur zijn ervaren en vol motivatie om jouw klus uit handen te nemen. Van het schilderen van muren en plafonds, tot het in de lak zetten van deuren en kozijnen. En dat allemaal met de beste materialen voor ieder specifiek type ondergrond. Voor elke klus omtrent schilderwerk in jouw huis, is Signatuur de oplossing. Wist je dat wij bijvoorbeeld ook houten trappen een volledig nieuwe look geven door deze te voorzien van een speciale verf?

Wat we doen:

 • Voorstrijken plafonds en muren
 • Schilderen plafonds en muren
 • Lak en beitswerk van kozijnen en meubels
 • Schilderen van plinten
 • Schilderen van trappen
 • Schilderwerk op maat

Benieuwd naar de kwaliteit die wij leveren? Bekijk onze projecten.

Buitenschilder Gorinchem

Ook de buitenkant van je woning is na een bepaalde tijd toe aan vernieuwing. Hierbij gaat het vaak om grote oppervlaktes, waarbij je ook op grotere hoogtes moet werken. Signatuur helpt jou hier graag bij! Wij schilderen de volledige buitenkant van jouw woning. Van stenen muren, tot aan de kozijnen en rolluiken. Voor dit schilderwerk gebruiken wij verf die speciaal geschikt is voor diverse weersomstandigheden.

Wat we doen:

 • Voorstrijken van muren buiten
 • Schilderen van muren buiten
 • Lak en beitswerk van kozijnen en tuinmeubels
 • Schilderen van rolluiken
 • Schilderwerk op maat

Signatuur wonen: Schilderwerk Gorinchem op maat

Signatuur Wonen gaat geen uitdaging uit de weg als het gaat om schilderwerk in Gorinchem en omgeving. Wij schilderen meer dan alleen de standaard muren en plafonds. Heb je iets wat geschilderd moet worden? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wanneer je interesse hebt in het schilderwerk van Signatuur, vraag je eenvoudig een offerte aan. Indien onze vakman meer informatie nodig heeft, neemt hij telefonisch contact met je op. Na de offerte plannen we gezamenlijk een afspraak in. Je betaalt de klus achteraf. De prijs van de offerte is definitief, zo voorkomen we onverwachte kosten.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een totaaloplossing?

Signatuur Wonen is meer dan alleen een schilder in Gorinchem. Naast het schilderwerk kun je namelijk ook bij ons terecht voor houtrot reparaties, het zetten van glas en timmerwerkzaamheden. 

Andere diensten van Signatuur

25% korting op muurverf

Bekijk al onze muurverven online of kom langs in de winkel!

Wij zijn open!

Onze winkel is weer open! Bij ons krijgt u alle tijd en persoonlijke begeleiding van een winkelmedewerker die u kan voorzien van advies op maat. Om u te bedanken voor uw bezoek, geven wij een leuke goodiebag mee en 10% korting op alle raamdecoratie!

 • Dinsdag t/m zaterdag: 09:00 - 17:00 uur.
 • Zondag: gesloten.

Daarnaast kunnen wij u helpen voor vragen en advies aan huis bij grotere projecten als schilderklussen, deuren, gordijnen, vloeren etc.