Home > Diensten > Behangen

BehangenBehanger Gorinchem

Geen tijd, weinig ervaring of simpelweg twee linkerhanden? En bent u op zoek naar een behanger in Gorinchem? Bij Signatuur hebben we ruim vijftien jaar ervaring met het naadloos en strak plakken van divers behangwerk.

Waarom een behanger van Signatuur?

  • eerlijke en open werkwijze;
  • persoonlijk advies voor behang- en kleurkeuze;
  • kleine oneffenheden in de muur worden kosteloos opgelost;
  • vijftien jaar ervaring;
  • geen onverwachte kosten en duidelijke prijsafspraken.

Werkwijze

Bij Signatuur zijn we gericht op het leveren van vakwerk. Daarom komen we graag bij u langs om de desbetreffende muren te bekijken. Om de conditie te bepalen, is het belangrijk dat de muur kaal is. De specialist van Signatuur kan dit voor u doen maar u mag het natuurlijk ook zelf doen. Bevat de muur kleine gaatjes en andere kleine oneffenheden? Geen probleem, we maken het oppervlakte kosteloos mooi glad. Wanneer de muur er slecht aan toe is dan is noodzaak om de muur eerst te stucen.

Benieuwd naar de kwaliteit die wij leveren? Bekijk onze projecten.

Klusjesman Gorinchem

Kosten

We vinden het belangrijk om open en eerlijk te zijn over de kosten. Daarom spreken we altijd van tevoren een vaste prijs af zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. De kosten voor het behangen zijn afhankelijk van het type behang. Bij glasvezel- en renovlies behang wordt de prijs bijvoorbeeld berekend per vierkante meter.

Soorten behang

Bent u op zoek naar sfeervol behang aan de muur? Tegenwoordig kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten. Bij Signatuur hebben we een complete behangcollectie van prachtige kwaliteit. We adviseren u graag welk type behang het beste bij uw wensen past. Op zoek naar iets bijzonders? Kies voor textielbehang van Dutch Walltextile. Dit behangpapier staat bekend als luxe wandtextiel en is bekleed met velours, zijde, ribfluweel en suède.

Renovlies behang

Daarnaast werken we veel met renovliesbehang: een goed alternatief voor duur stucwerk en ideaal voor nieuwbouwwoningen. Het verkleint de kans op scheuren en oneffenheden en zorgt voor een naadloze afwerking. Uw Signatuur behanger schuurt de betreffende wanden, brengt de voorstrijk aan en voorziet het oppervlakte met het renovlies behang. De naden worden bekeken en afgekit. Vervolgens wordt de wand gesaust in een gewenste kleur. Ook kunt u bij Signatuur terecht voor een diverse collectie glasweefsels en decorvlies. Uiteraard schilderen we de aangebrachten glasvezel en renovlies behang in een door u gekozen kleur.

 

Offerte aanvragen

Op zoek naar een totaaloplossing?

Signatuur Wonen is meer dan alleen een behanger in Gorinchem. Naast het behangwerk kun je namelijk ook bij ons terecht voor houtrot reparaties, het zetten van glas en timmerwerkzaamheden. 

25% korting op muurverf

Bekijk al onze muurverven online of kom langs in de winkel!

Wij zijn open!

Onze winkel is weer open! Bij ons krijgt u alle tijd en persoonlijke begeleiding van een winkelmedewerker die u kan voorzien van advies op maat. Om u te bedanken voor uw bezoek, geven wij een leuke goodiebag mee en 10% korting op alle raamdecoratie!

  • Dinsdag t/m zaterdag: 09:00 - 17:00 uur.
  • Zondag: gesloten.

Daarnaast kunnen wij u helpen voor vragen en advies aan huis bij grotere projecten als schilderklussen, deuren, gordijnen, vloeren etc.