Home > Projecten > Woonkamer opknappen

Woonkamer opknappenTijdens dit project is de woonkamer van een woning in Gorinchem opgeknapt. Allereerst zijn de wanden achter de keuken gestuct. Nadat deze droog waren, zijn de wanden voorzien van Signatuur extreem reinigbare latex. Hierdoor zijn vlekken en spetters gemakkelijk van de muur te verwijderen, zonder dat de verf hierbij afgeeft. Op deze manier is het ook niet meer nodig om te tegelen in je keuken. Vervolgens is het schuurwerk aan het plafond voorgestreken met de Sigma Wallprim. Nadat deze is ingetrokken is het schuurwerk gesaust met de Sigma Pearl Plafond latex. De woonkamer muren zijn gesaust met de duurzame latex van Signatuur.

Is jouw huis toe aan een nieuw likje verf? Neem dan contact met ons op! Liever zelf aan de slag? Bekijk dan onze webshop met alle artikelen voor jouw klus.

Schilderwerk Gorinchem

25% korting op muurverf

Bekijk al onze muurverven online of kom langs in de winkel!

Wij zijn open!

Onze winkel is weer open! Bij ons krijgt u alle tijd en persoonlijke begeleiding van een winkelmedewerker die u kan voorzien van advies op maat. Om u te bedanken voor uw bezoek, geven wij een leuke goodiebag mee en 10% korting op alle raamdecoratie!

  • Dinsdag t/m zaterdag: 09:00 - 17:00 uur.
  • Zondag: gesloten.

Daarnaast kunnen wij u helpen voor vragen en advies aan huis bij grotere projecten als schilderklussen, deuren, gordijnen, vloeren etc.