Sans Doute Interieur

Het vertalen van uw wensen naar een mooi ontwerp boordevol ideeën waar u zelf waarschijnlijk niet eens aan heeft gedacht, dat is de kracht van Sans Doute! Interieurontwerpster- en stylist Sandra neemt u aan de hand van diverse stijlkaarten mee in de zoektocht naar uw persoonlijk interieurstijl en woonwensen.

Op basis daarvan rolt er een op maat gemaakt ontwerp uit wat volledig passend is bij de aangegeven wensen. Zo krijgt uw huis de inrichting die het verdient én blijven u het proces van twijfelen, zoeken en afwegen bespaard.

Er zijn vier soorten pakketten af te nemen. Van het enkel geven van advies, omdat de basis al compleet is, tot aan het geven van een totaaladvies met bijvoorbeeld een verlichtingsplan en meermaals contact.

Meer informatie

Coenraads Stofferingen

In de winkel in Gorinchem heeft Signatuur diverse stalen van vloeren liggen, maar dit is niet het volledige assortiment dat wordt aangeboden. Om u als klant voldoende opties te geven voor de vloer die echt bij u past, zijn wij een samenwerking aangegaan met Coenraads Stofferingen (hier kunnen wij u naar doorverwijzen). Hiermee hebben wij ons assortiment vloeren, van PVC tot aan tapijt en laminaat, fors kunnen uitbreiden.

De vloeren die wij bij Signatuur verkopen, worden indien gewenst bij u thuis gelegd door de specialisten van Coenraads. Zo waarborgen bij de hoge kwaliteit die wij als standaard hanteren voor alle gelegde vloeren.

Meer informatie