Het klussen gaat door!

Onze winkel in Gorinchem is door de landelijke lockdown gesloten van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021. Wilt u toch advies op maat ontvangen en/of bent u op zoek naar verf(benodigdheden)? Dan kunt u nog steeds terecht bij Signatuur Wonen!

Advies aan huis


Ondanks dat onze winkel is gesloten, blijft het mogelijk om advies op maat te ontvangen. Dit kan telefonisch of eenvoudig bij u thuis, uiteraard met inachtneming van de Corona maatregelen.

Een afspraak maken voor advies op maat aan huis kan via het onderstaande formulier. Liever telefonisch? Neem dan contact met ons op.

Bestellingen afhalen


Bestellingen kunt u plaatsen via de telefoon, per mail of via onze webshop. De producten kunnen vervolgens dezelfde dag nog worden afgehaald in onze winkel in Gorinchem.

Bestellingen thuisbezorgen


Een deel van ons assortiment is ook al online te koop. Bestel eenvoudig en snel online en krijg uw producten aan de voordeur geleverd. U kunt nu bestellen zonder verzendkosten. Bekijk nu ons online assortiment in onze webshop.

Afspraak maken: Advies op maat aan huis

  • Geef hieronder aan welke dagen uw voorkeur hebben, dan proberen wij hier rekening mee te houden bij het maken van een afspraak.