Het klussen gaat door!

Het is vanaf 3 maart mogelijk om weer te winkelen bij Signatuur Wonen. Dit doen wij op basis van een afspraak. Boek jouw tijd eenvoudig via het formulier op deze pagina of neem direct telefonisch contact op. 

Winkelen op afspraak


Zoals bekend is gemaakt in de persconferentie van dinsdag 23 februari, is het vanaf woensdag 3 maart mogelijk om te winkelen op afspraak. Ontvang advies op maat door uw producten uit te zoeken in onze winkel.

Een afspraak maken voor winkelen op afspraak kan via het onderstaande formulier. Liever telefonisch? Neem dan contact met ons op.

Winkelen op afspraak is mogelijk van maandag tot en met zaterdag, tussen 08:00 en 20:00 uur.

Hopelijk tot snel!

Bestellingen afhalen


Bestellingen kunt u plaatsen via de telefoon, per mail of via onze webshop. De producten kunnen vervolgens dezelfde dag nog worden afgehaald in onze winkel in Gorinchem.

Bestellingen thuisbezorgen


Een deel van ons assortiment is ook al online te koop. Bestel eenvoudig en snel online en krijg uw producten aan de voordeur geleverd. Bekijk nu ons online assortiment in onze webshop.

Afspraak maken: Winkelen op afspraak

  • Geef hieronder aan welke dagen uw voorkeur hebben, dan proberen wij hier rekening mee te houden bij het maken van een afspraak.