Deco Home Gorkum is nu Signatuur Wonen


Afgelopen maanden is Deco Home Gorkum omgetoverd tot Signatuur Wonen. De naam is dus veranderd, maar de service niet.  Wij staan nog altijd klaar om te volledige afwerking van uw huis te verzorgen, van advies tot een gedegen uitvoering. Komt u binnenkort bij ons in de winkel kijken?

 

Bezoek ook onze webshop!

Deco Home Gorkum is nu Signatuur Wonen
naar de signatuur webshop

Nieuw leven in Deco Home Gorkum


Zoals gezegd blijven wij qua dienstverlening gelijk aan de oude situatie. Maak van uw huis een thuis met de vakmensen van voorheen Deco Home Gorkum, nu Signatuur Wonen.

Signatuur Wonen biedt een groot assortiment behang, verf, gordijnen, raamdecoratie, deuren, vloeren en woonaccessoires voor een optimaal resultaat binnen én buiten. Van tips voor schilderen of behangen tot kleuradvies. Wij nemen de tijd voor u en helpen u graag de juiste keuze te maken.

Het brede assortiment van Signatuur Wonen omvat bekende verfmerken als Sikkens en Sigma, maar ook exclusieve behang- en gordijnmerken als Eiffinger, Voca en Harlequin. Daarnaast voerde Deco Home Gorkum al exclusief het eigen kwaliteitsmerk Signatuur voor verf, behang, vloeren, gordijnen en zonwering. Hier gaan we gewoon mee door!

Daarnaast heeft de overgang naar Signatuur Wonen gezorgd voor een frisse wind in de website en onze eigen webshop. Een frisse uitstraling, maar gewoon met de vertrouwde producten en diensten.

Deco Home Gorkum

Is Signatuur Wonen op dezelfde locatie gevestigd als Deco Home Gorkum?


Ja, aan de locatie verandert niets. Net als Deco Home Gorkum was, is Signatuur te vinden op onderstaande locatie, met bijbehorende openingstijden.

Doctor H.B. Wiardi Beckmanplein 61
4207 NA Gorinchem

Telefoon: 0183 510 404
Email: [email protected]

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 13:00-20:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten
deco home gorkum