Overslaan naar inhoud

Vacature (leerling) Schilder, behanger, klusjesman


Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een (leerling) Schilder, behanger, klusjesman. Part-time, full-time, zzp.Signatuur is een klein bedrijf gespecialiseerd in; schilderen, behangen, houtrotreparaties, glaszetten, timmerwerk, stofferen. In de 19 jaar dat wij bestaan, hebben wij een vaste trouwe klantenkring opgebouwd in Gorinchem en omstreken en het land van Altena. Signatuur is flexibel, neemt de tijd voor haar klanten en levert een stukje vakwerk af. Kwaliteit hebben wij hoog in ons vaandel staan.

Recentelijk zijn wij van Gorinchem naar Sleeuwijk verhuisd en ook hier weten onze klanten en nieuwe klanten ons weer te vinden. Wij werken vanuit een showroom met werkplaats en eigen verfmengerij.

Functieomschrijving
Wij zoeken een servicegerichte, handige en vakkundige collega. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en levert een prachtig eindproduct en tevreden klant af.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een handige, nauwgezette en klantgerichte vakman of vakvrouw. Liefst met ervaring in schilderwerk, behangwerk en/of stoffeerwerk. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, heb je een rijbewijs en kan je zelfstandig werken.

Ons aanbod

  • Leuk, gevarieerd en creatief werk
  • Een gezellig, klein, hardwerkend team
  • Goede beloning
  • Vast dienstverband
Jouw Reactie
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV te sturen.
Adres: Hoogjens 59-3, 4254 XV Sleeuwijk of mail naar info@signatuurwonen.nl

Wil je meer informatie dan kun je Kees Eikelboom bereiken op 0183-510404.